Skip to main content

Uncle Kush praat met Edwin Bax, de eigenaar en bestuurder van ‘Social Club’ De Ambassade in Zwijndrecht. Een coffeeshop zonder winstoogmerk, waar hij als gepassioneerd c4nnabisliefhebber z’n droom waarmaakt. Ze bespreken z’n unieke concept, passie voor de plant op alle manieren, verantwoord gebruik en nog veel meer in S03E08 van de THC Podcast:

De Ambassade Zwijndrecht

Edwin Bax hoefde geen twee keer na te denken toen hij in de krant las dat de shop waar hij vaak kwam dicht moest. Hij nam contact op met de gemeente, presenteerde (met zijn reclame-achtergrond) een indrukwekkend professioneel plan en mocht uiteindelijk aan de gang. Hij doet het echter heel anders dan veel van zijn collega’s, en startte een shop zonder winstoogmerk.

De Ambassade is een ‘Social Club’, compleet met pasjessysteem waar alleen voornaam, woonplaats en geboortejaar op worden geregistreerd. Dit is handig, zegt Edwin, omdat hij daarmee inzicht krijgt in z’n ‘leden’ en ze zo nog beter kan bedienen. Want als echte cannabisliefhebber heeft Bax duidelijk het beste met ze voor. Het hele menu wordt zelfs getest bij vriend van de show, Greg van Cannabytics (S03E06). Bovendien krijgen medicinaal cannabis-gebruikers 40% korting op bijna het hele assortiment van Social Club De Ambassade. Hiervoor is een doktersverklaring al genoeg!

Edwin in de THC Podcast

Uncle Kush bespreekt met Edwin hoe hij als hobbykweker met een reclamebureau uiteindelijk eigenaar werd van een coffeeshop. Maar ook zijn unieke concept, liefde voor de plant, verantwoord gebruik, de oudste klant van de zaak en nog veel meer!

Bekijk nu deze interessante episode S03E08 van The High Cloud Podcast ‘NL’se SOCIAL CLUB ‘DE AMBASSADE’: Edwin Bax’

Leave a Reply