Skip to main content

NiBaMeCa 420 z’n opa was h4sj smokkelaar, z’n pa was politieagent & hij is gek van w1et kweken. Hij doet het puur voor de lol en ontspanning & investeert alle winst in z’n set-up. Geen massa-productie uit gevaarlijke hokken, maar met aandacht geteelde, prijswinnende speciaaltjes. In S03E09 van The High Cloud podcast zit Uncle Kush voor het eerst met een onherkenbare gast, NiBaMeCa420:

NiBaMeCa 420

NiBaMeCa420 is officieel een kwekerscollectief van twee broers ergens uit Nederland. Cannabis werd ze met de paplepel ingegoten, aangezien opa een hasjsmokkelaar was sinds de jaren ’60-’70. Zijn zoon, NiBa’s vader dus, werd echter politieagent. Maar vond het Nederlandse beleid begin jaren 2000 zo bar slecht, dat het tijd was de Politie te verlaten.

Ondanks hun vader’s carrière, koos NiBaMeCa er toch voor om ook te gaan kweken. Zo’n 15 jaar geleden zette hij zijn eerste plantje in de grond en is sindsdien volledig verkocht aan de magie van wietplanten opkweken. Al blowt hij zelf niet of nauwelijks tegenwoordig, en is het hem ook niet echt om het geld te doen.

High-Tech Kweek Set-Up

Geld verdient-ie al met z’n dayjob & alle winst die hij maakt met z’n kleinschalige craft-cannabis; investeert hij direct terug in zijn set-up. Daar haalt het collectief hun voldoening uit. Ontwikkelen van hun eigen kweektechnieken en de algehele set-up. Soms gaat dat goed en koopt-ie een superdeluxe systeem om z’n volledige klimaatsysteem (airco, ventilatie en vochtregulatie) mee te kunnen automatiseren. Maar soms doet-ie een miskoop, en geeft-ie 5,5k uit aan een trim-trommel die meer kost dan dat-ie oplevert.

Trotse ouders NiBaMeCa

Het mooiste aan het verhaal is, dat NiBa nooit stiekem heeft gedaan over z’n hobby tegen z’n ouders. Als hij dus weer eens een award wint, krijgt-ie trotse felicitaties van beide ouders. Ook z’n vader die dus ex-politieagent is. Dit biedt ons in elk geval hoop voor een groene toekomst…

Miracle C

De broers NiBaMeCa zijn beiden groot fan van de vrienden van THC Podcast: Van Gogh’s Plantenvoeding. En dan vooral de Miracle C. Dus besloot Uncle Kush 10 stuks van deze booster weg te geven aan Discord leden die kweken. Wil jij een van deze 10 flesjes Miracle C van Van Gogh’s winnen? Join dan nu Uncle’s Discord en show your grow!

Bekijk nu deze interessante aflevering van The High Cloud Podcast met Award Winning Kweker NiBaMeCa420:

Leave a Reply