Skip to main content

Kariem ontwierp met veel vallen en opstaan de ‘Weedmill’, een pepermolen voor jonko! Hij verkocht er z’n huis voor, liep tegen leverproblemen aan & verloor de originele partner in het project. Maar met Joep nu aan z’n zijde is er nieuw leven in het bedrijf geblazen. We hebben het over de duurzaamheid van plastic, het ontwikkelen van producten in deze lastige industrie en ze uiteindelijk ook echt aan de man krijgen. Een interessant gesprek met de visionairs op het gebied van c4nnabis-accessoires in The High Cloud Podcast S03E07:

Weedmill

Jaren geleden kreeg Kariem het lumineuze idee een pepermolen te maken om wiet mee te malen. Dit omdat hij door een blessure moeite had met normale grinders, en cannabis wel verlichting bood. Wat volgde was een jarenlang proces van prototypes, reizen, vallen en opstaan om het product uiteindelijk helemaal opnieuw uit te vinden.

Het begon ooit als een metalen molen, waar door leverproblemen Kariem elke weedmill handmatig bijschaafde. Een onmogelijk proces dat veel tijd en geld heeft gekost. Uiteindelijk is door veldonderzoek en tegen problemen aanlopen het product helemaal op de schop gegaan. Tot het duurzame plastic model dat het nu is. Waarvan zelfs een gelimiteerd aantal met THC Logo beschikbaar is: ZIE THC WEEDMILL.

Kariem en Joep

Joep kwam er later bij. Maar is een enorme steun voor ontwerper Kariem die met zijn mantra ‘gewoon molens maken’ vooral focust op de productie. De marketing komt daarom op Joep z’n bordje, die met zijn business-studie een perfecte basis heeft voor zijn functie.

We hebben het met de boys over hun weg naar een verkoopbaar product. Dat inmiddels zelfs in The Bulldog coffeeshops en Prix D’Ami wordt verkocht. Maar ook over de duurzaamheid van plastic, de veelzijdigheid van de Weedmill (nu ook in gelimiteerde oplage verkrijgbaar op TheHighCloud.eu) en hun persoonlijke relatie met cannabis.

Bekijk nu deze interessante aflevering van The High Cloud Podcast met Uncle Kush ‘Pepermolen voor jonko: Kariem en Joep: Marymill’:

the high cloud thc podcast weedmill s03e07 marymill uncle kush

Leave a Reply