Skip to main content

Traditionele blower Kick begon zijn carrière in de kweek, maar ging later olie & vapes maken. Dit liep echter uit de hand toen alternatieve cannabinoïden zoals HHC en THCP hun intrede maakten. Moreel kon hij het niet langer, maar gelukkig ontmoette hij Chu. Een niet-blower die door te werken in de cannabisindustrie een probleem signaleerde en handig oploste. Chu ontwikkelde namelijk de eerste en enige all-in-one DYI machine voor edibles, infusies en extracties. Uncle vraagt ze in THC Podcast S04E02 het hemd van het lijf over alternatieve cannabinoïden, hun uitvinding en de uitdagingen die zij ervaren als niet-blowers die samenwerken én een stel zijn:

HHC, THCP en alternatieve cannabinoïden

Kick begon weliswaar als liefhebber zelf cannabis te kweken; maar raakte door het repressieve beleid in Nederland niet meer gemotiveerd. Na een poging op Lanzarote te aarden kwam hij echter terug in Nederland waar hij ging werken met een oude schoolvriend. Deze schoolvriend had een lijst met formules geërfd Ronald Glas, waarmee hij onder meer CBD & CBG oliën maakte op specifieke effecten. Dit had de professor immers allemaal onderzocht en vastgelegd in zijn erfenis.

Omdat ze geen ontheffing hadden om THC te gebruiken echter, werd THCP gebruikt als alternatief. In lage doseringen een prima ondersteuner van het entourage effect in een CBD olie. Maar al snel liep het helemaal uit de hand met de alternatieve cannabinoïden. Vooral toen andere gesynthetiseerde stoffen zoals HHC hun intrede maakten. Het effect hiervan stond ver af van dat van normale cannabis; en de herkomst van de middelen werd steeds onduidelijker. Dus vond Kick het genoeg en stopte met de productie van – op dat punt inmiddels – pallets vol HHC vapes en andere producten met alternatieve cannabinoïden.

Pot by NOIDS: All-In-One DYI Wietolie maken

Toen ontmoette Kick zijn huidige partner Chu. Die zelf niet blowt, maar door te werken in de cannabisindustrie wel een probleem signaleerde: hoe rommelig het is om goede wietolie en edibles te maken. Dus ze ontwierp de eerste en enige all-in-one DYI edible en wietolie maker: de Pot by NOIDS. Een apparaat dat kan decarboxyleren, infuseren en extraheren. Zowel voor startmateriaal met CBD als met THC geschikt is én bovendien je alcohol helpt terugwinnen bij extractie.

Het apparaat zit vol met slimme sensoren, is absurd gebruiksvriendelijk (en fool-proof) en ziet er ook nog eens fantastisch uit. Wij zijn dan ook erg dankbaar dat Chu dit gave apparaat bij ons wilde uitleggen én dat zij met NOIDS dit seizoen van The High Cloud Podcast mede-mogelijk maken. Zelf wietolie maken of edibles maken? Dat doe je tegenwoordig veilig, makkelijk, soepel én voordelig met POT by NOIDS – Gebruik THC10 voor €10,- korting!

Meer weten over HHC, THCP & alternatieve cannabinoïden én hoe je zelf veilig en gemakkelijk wietolie en infusies maakt voor edibles? Check dan nu snel: ‘ALLES OVER HHC, THCP & ZELF WlETOLIE MAKEN met NOIDS’: Chu en Kick – The High Cloud Podcast S04E02′:

Leave a Reply