Skip to main content

Op de laatste dag Spannabis ‘24 is het D-day: Donuts & Donuts bij FELIZ. Waar Uncle z’n stash uitdeelt aan de community voor hij weer naar huis gaat. Want vaders Uncle & Kingsize hebben het leuk maar zijn wel ‘emotioneel aan het chillen’. Ook alle homies en andere bezoekers zijn moe, leren we van ons rondje met de microfoon van 101Barz, dus is het de perfecte timing om af te sluiten met deze KingxKush Mega Sesh in onze huiskamer in Barcelona:

Donuts @ FELIZ

De laatste (B)loodjes wegen het zwaarst… of wordt verlichting geboden? Tijdens de laatste dag van Uncle Kush’s bezoek aan Spannabis editie ‘24, is het D-day, Donutsdag. In Social Club Feliz worden rijkelijk donuts gegeten, gedraaid en gerookt. Samen met bekende maar ook onbekende gezichten worden de laatste voorraden geconsumeerd met de nodige anekdotes tot gevolg.

Zo is rapper Kingsize is emotioneel aan het chillen, vertoont oudgediende Jack Giman zijn duo Puff skills, vreest Onnick (Greenmeister) voor stankoverlast in het vliegtuig en heeft Maurice (Stonersparadijs) trek in een hamburger. Na alle gezelligheid van de afgelopen dagen wordt het tijd om naar huis te gaan, wij van The High Cloud kunnen niet wachten op editie 2025 van dit fantastische evenement.

Check nu ‘DONUTS & DONUTS met KINGSIZE & UNCLE KVSH @ FELIZ BCN – Dag 4 – Uncle Goes SPANNABIS ‘24′:

VOLG EN ABONNEER: YouTube Spotify Apple podcasts TheHighCloud Instagram Uncle Kush Instagram Mascotte Instragram Spannabis Instagram FELIZ Kingsize

Leave a Reply