Skip to main content

Uncle begint de tweede beursdag van Spannabis 2024 goed met een Wake&Bake bij The Green Goat Social Club. Daar draait het allemaal om ‘sharing is caring’, met o.a. een nieuwe dope giveaway. Vervolgens is het een drukte van jewelste op de beurs zelf, waar Uncle veel bekende internationale gasten uit de industrie groet. We leren hash hole donuts draaien van de enige echte FIDELS; zien Uncle’s portret in Mossy Giant’s nieuwste kunstwerk en genieten van al het lekkers dat Barcelona te bieden heeft.

Spannabis Dag 3

Het is de tweede dag van de Spannabis-beurs, maar overall derde dag van de trip voor Uncle Kush. Tijd voor een rustige ochtend bij de vrienden van The Green Goat BCN. Een social club met hetzelfde geweld aan branded topshelf als Greenplace Amsterdam. Oompie wordt hier dan ook schandalig goed gezet en deelt graag met de homie Jack, totdat hij ziet dat dát niet per sé nodig is😂. Dan maar gave goodies uitdelen aan de kijker, met een nieuwe dope giveaway dankzij The Green Goat! Check de video en doe mee!

FIDELS’ HASH HOLES

Op de beurs zelf is het een serieuze drukte. Waar Uncle de ene na de andere (inter-)nationale bekende uit de scene tegenkomt. De eerste stop is bij living legend FIDEL en zijn verloofde. Jaren terug kwam hij voor Cookies zaden inpakken in Barcelona; maar nu staat hij zijn eigen genetica te verkopen op de beurs.

Echt bekend is FIDEL door z’n ‘hash holes’. Ofwel, professioneel gedraaide ‘donut-joints’ van de beste flower met daarin een slangetje rosin. Wij leren van de master himself hoe je de beste donuts draait voor een ultieme hash hole ervaring.

Na een interview door Smokenhagen is Oompie het al snel zat op de beurs door de extreme drukte. Dus is het tijd de stad en alles eromheen te gaan verkennen.

De boys vertrekken richting La Crème Gracia waar grote vriend Mossy Giant zijn nieuwste kunstwerk tentoonstelt: ‘The Grand History of Cannabis: The Dutch’. Een werk over de Nederlandse cannabis-geschiedenis; met een kleine rol voor Uncle. Als dat geen reden is voor een feestje?!

Wiet Uitdelen in Restaurant

De avond wordt goed afgesloten met een uitbundig diner bij Ikibana met een gezelschap op uitnodiging van Smokenhagen. We zijn dan ook niet verbaast als halverwege het menu de THC-A kristallen en kilo-zakken wiet op tafel verschijnen. Een betere manier om dag 3 van de trip (en 2 van de beurs) af te sluiten bestaat er toch niet?

CHECK NU ‘STRETCH-VLOEI, FIDELS’ HASH HOLES & UNCLE in MOSSY’S KUNSTWERK – DAG 3 – Uncle Goes SPANNABIS 2024:

uncle goes spannabis dag 3 fidels the high cloud

VOLG EN ABONNEER: YouTube Spotify Apple podcasts TheHighCloud Instagram Uncle Kush Instagram Mascotte Instragram Spannabis Instagram The Green Goat Fidel

Leave a Reply