Skip to main content

The High Cloud is uitgenodigd voor het oogstfeest georganiseerd door CNNBS samen met Super Sativa Seed Club. Een besloten bijeenkomst voor homegrowers die op CNNBS.nl verslag doen van hun binnen- en buitenkweek. Met de Dankoscoop zien deze growers hun oogsten eindelijk van dichtbij. En met de Purpl Pro testen we deze zeer uiteenlopende kweekjes. Hoe goed schatten deze kwekers het THC percentage in van hun eigen creaties? Je ziet het in Uncle Kush goes Oogstfeest:

CNNBS.nl oogstfeest

Goede dingen moet je vieren. Zoals wanneer je na een lang seizoen eindelijk je zorgvuldig verzorgde wietplant oogst, droogt en cured. Dat dachten de mannen van CNNBS.nl ook. Dus die nodigden op 11-11 in samenwerking met Super Sativa Seed Club al hun kweek-verslaggevers uit om samen de oogst te vieren. The High Cloud was ook gevraagd voor dit speciale evenement en uiteraard is Uncle Kush op deze eervolle uitnodiging ingegaan!

Wiet testen op THC %

Waar kwekers zijn, is wiet. Het leek daarom ook meteen logisch om de Dankoscoop in te pakken om al die homegrown wiet optimaal te kunnen bekijken. En zo bijvoorbeeld te bepalen of de samples wel op het juiste moment zijn geoogst. Een mooi onderwerp om eens te bespreken tijdens dit oogstfeest! Aangezien het oogstmoment bepalend is voor het percentage cannabinoïden in de wiet.

Voor dat laatste hebben we ook de Purpl Pro weer uit het vet gehaald. Want waar wij altijd benieuwd naar zijn, is of mensen kunnen raden hoe sterk hun wietje is. Raden ze het goed, winnen ze in dit geval een dikke THC Grinder. Zitten ze er nét naast mogen ze blij zijn met de THC Clipper aansteker. Hoe goed schatten deze kwekers het THC percentage in van hun eigen creaties? Je ziet het in de video Uncle Kush goes Oogstfeest:

the high cloud goes oogstfeest uncle kush cnnbs

THC Boekingen

Wil jij Uncle Kush en The High Cloud boeken voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij bieden diverse mogelijkheden aan met LIVE infotainment, cannabis tests op locatie, podcast-experience en meer. Breng jouw stoner-event naar een higher niveau met Uncle Kush en The High Cloud!

Dankoscoop kopen of Purpl Pro bestellen

De Dankoscoop en Purpl Pro zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in de THC Webshop. Zo maakt The High Cloud het mogelijk voor jou om thuis jouw wiet beter te beoordelen voor een VASTE LAGE PRIJS! Bekijk de items hier voor meer informatie of BESTEL ZE DIRECT in de THC Shop📲

Deze content is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Leave a Reply