Skip to main content

In de zesde aflevering van The High Cloud podcast ontvangt Uncle Kush, Joop Mestrom en Sanne van Schie. Zij zijn de founding fathers van CNNBS.nl, de ‘alles over wiet’ website die voorheen bekend stond als RollingStoned.nl. De oude bekenden praten over o.a. de ontwikkeling die de mannen doormaakten in hun carrière, de tijd met Uncle Kush op kantoor, de naamsverandering onder druk van de Rolling Stones en bespreken natuurlijk ‘alles over wiet’. Dit alles onder het genot van onder meer de heerlijke sticky-homegrown van CNNBS huiskweker Dokter Groen!

‘Alles over wiet’

Als je The High Cloud kent, weet je dat we dit concept bestaat dankzij de hulp van onze sponsors. Een van deze sponsors is CNNBS.nl, de website met ‘alles over wiet’ van Joop Mestrom en Sanne van Schie. De heren schrijven sinds 2014 dagelijks interessante, grappige en informatieve stukken over wiet. Zoals wij al eerder al beschreven in dit artikel over de website: ‘CNNBS.nl weet ‘alles over wiet’ en is eerste sponsor van The High Cloud podcast.’

Ook speelden zij een grote rol in de start van Uncle Kush z’n carrière in de cannabisindustrie. Aangezien hij hier ooit begon als webmaster voor Mediwietsite.nl – de medicinale zustersite van CNNBS.nl. Dus is het extra bijzonder dat het duo nu naast sponsor, ook zelf te gast is in de THC podcast.

Kweken, knippen en stukjes tikken

Deze aflevering is met recht een samenkomst van oude bekenden. Het is dan ook geen verrassing dat de drie mannen het regelmatig hebben over het verleden. We ontdekken bijvoorbeeld hoe CNNBS is ontstaan en leren meer over de tijd waarin Uncle Kush daar terechtkwam. Zo horen we ook anekdotes over wiet knippen op kantoor en jonkos roken op het werk. Maar we horen ook het verhaal achter de naamsverandering van RollingStoned naar CNNBS – onder druk van de rockband.

Uncle Kush (r) met Rick Simpson (l) in de Mediwietsite-tijd (oktober 2017)

Uiteraard komt ook het onderwerp ‘kweken’ regelmatig voorbij. Aangezien Sanne verantwoordelijk is voor de kweekcontent op de website. CNNBS staat bovendien bekend als een voorvechter voor de kleinschalige thuisteelt en steekt dat niet onder stoelen of banken. Ook Joop maakt daar geen geheim van; en rant vrolijk tegen de overheid in deze podcast.

The High Cloud Podcast

In seizoen één van The High Cloud Podcast neemt Uncle Kush je mee achter de schermen van de Nederlandse cannabisindustrie; samen met ondernemers en vrienden uit de branche. Ze roken samen de meest exotische strains en extracten van dit moment, praten over alles wat met cannabis te maken heeft; en horen de verhalen van nieuwkomers en veteranen in de wereld van wiet.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal, volg ons op Instagram en check hier onze andere kanalen. Of kijk meteen de nieuwste aflevering van The High Cloud podcast:

Leave a Reply