Skip to main content

Hoe bijzonder is dit?! Uncle Kush begon zijn cannabis carrière ooit in Haarlem bij Rollingstoned.nl, wat tegenwoordig bekend staat als CNNBS.nl. En nu staan de founding fathers, Joop en Sanne, weer aan een ander bijzonder begin van zijn loopbaan, het ontstaan van The High Cloud podcast. Een initiatief dat niet bestaat zonder de steun van mensen zoals zij. Maar wat is CNNBS.nl precies?

CNNBS.nl: alles over wiet

Bij CNNBS.nl weten ze zo’n beetje alles over wiet. En weten ze het niet, dan zoeken ze het voor je op. Al sinds 2014 schrijven Joop en Sanne dagelijks de grappigste, interessantste en meest educatieve artikelen over cannabis. Toen nog onder de noemer Rollingstoned.nl, maar een klein internationaal rockbandje gooide daarvoor roet in het eten. Het verhaal daarachter is te horen in aflevering 6 van The High Cloud podcast (gepland op 1-7-2022) met de twee heren zelf.

Hoewel de naam van de website in de loop der jaren is veranderd, bleef het idee erachter gelijk. Nog steeds lees je er dagelijks verse artikelen over het zelf veilig kweken en gebruiken van wiet, hash en andere vormen van cannabis; maar ook over het reilen en zeilen in coffeeshop-land, reviews van toffe producten en wietsoorten en veel meer dope content.

Dit goede nieuws – dat wij allang wisten 😉 – en andere toffe artikelen lees je op CNNBS.nl

Mediwietsite.nl

In 2016 lanceerde hun zustersite Mediwietsite.nl, waar Uncle Kush het eerste jaar als webmaster verantwoordelijk was voor de content. Een leerzame periode, waarin er veel artikelen verschenen over innovatieve vormen van medicinale wiet, de werking van cannabis in het lichaam en de verschillende werkzame stoffen in de plant. Maar ook het thuiskweken van je eigen cannabis! Wil je meer weten over de medicinale werking en toepassingen van cannabis? Check dan vooral Mediwietsite.nl.

CNNBS sponsor van The High Cloud podcast

Met deze voorgeschiedenis is het des te toffer dat CNNBS.nl zich als eerste sponsor aan The High Cloud podcast wilde binden. Om dit te vieren is aflevering 1 van de podcast met Jack en Tom ook in het kantoor van de mannen opgenomen. Die aflevering check je hier.

De aflevering met de founding fathers van CNNBS.nl wordt binnenkort opgenomen. Heb jij dus nog een toffe vraag aan ze? Laat het ons weten via Instagram op @thehighcloud.eu of mail naar info@thehighcloud.eu.

Leave a Reply