Skip to main content

Dit keer is Uncle Kush beland in het Hoge Noorden, bij Coffeeshop De Medley in Groningen! Deze toffe shop organiseerde een speciale sesh voor lokale (vaste) klanten, om kennis te maken met Uncle en onze manier van consumptie. Daarnaast zijn er een aantal kwekers uitgenodigd, zowel uit de legacy markt als de nieuwe legale markt. Dankzij een daarvan – onze vriend Chris Thatdutchgrower (S02E04 van de podcast) – proefden wij zelfs een van de potentiële nieuwe strains van Holigram! Benieuwd hoe wij deze Groningse strain beoordelen? Check nu snel de video!

De Medley Groningen

Het is vaak niet veel soeps qua coffeeshops buiten de randstad, met enkele uitzonderingen daargelaten. Toch is De Medley in Groningen er een die flink aan de weg timmert. Met steeds meer aandacht voor een gevarieerd en up to date menu met wiet en hash, edibles en meer. Maar ook een tof aanbod aan diverse evenementen voor de blowende medemens en andere cannabis-liefhebbers. Daarom ging Uncle Kush van The High Cloud graag op hun uitnodiging in, om de boel daar eens goed blauw te zetten.

Sesh in De Medley

De Medley nodigde hiervoor in totaal zo’n 25 lokale liefhebbers uit, variërend van consument tot kweker. Dit zorgde voor een toffe en veilige sfeer waarin smaken en verhalen vrij gedeeld werden. Uncle sprak met consumenten over hun favorieten; maar ook met kwekers over hun methoden en voorkeuren op gebied van genetica. Moderne soorten, consumptievormen zoals dabben, vaporizers en RIPTIPS – alles passeert de revu.

Primeur Holigram Genetica

Onze vriend van de show, Chris (Thatdutchgrower uit S02E04 van de THC Podcast) kwam overigens niet met lege handen naar de sesh. Hij kwam namelijk met zijn laatste homegrow. Een pot met mogelijk de eerste genetica die hij gaat uitzetten in zijn rol als hoofdkweker bij wietexperiment-teler: Holigram. Over deze teler spraken wij al in seizoen 1 episode 9 met Patrick Stevens. Wij hadden de primeur en Uncle doet z’n best om (verkouden als hij is) tóch te ontdekken wat het nou precies is.

Zie dit en meer in de nieuwe UNCLE KUSH GOES SESH in het HOGE NOORDEN: De Medley – Groningen:

Leave a Reply