Skip to main content

#BOLO van Candy Paint Flowers is een bizar terpy strain uit Californië, met passie gecreëerd door @artistformerlynamedgrape. Deze kweker is niet meer gelinkt aan Candy Paint sinds een corporate overname; en gaat op eigen kracht nieuwe strains ontwikkelen onder een nieuwe naam. Dat betekent misschien wel dat deze batch één van de laatste is van goede kwaliteit! Gelukkig kreeg The High Cloud ‘m in handen, voor een laatste goede Strain Review van BOLO Runtz:

BOLO Runtz strain review

Deze BOLO Runtz (BOLO = Be On Look Out) is met passie ontwikkeld en gekweekt door @artistformerlynamedgrape 👨🏻‍🌾 Dat zie je terug in de stevige, perfect getrimde buds, die je ogen trakteren op een pallet aan kleuren. Variërend van frisgroen tot donkerpaars met feloranje bloeiharen. De toppen zijn bovendien volledig bedekt door een dikke laag trichomen; waardoor alleen al van de aanblik van deze BOLO het water je in de mond loopt.

Deze BOLO Runtz-toppen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit

Dat gevoel wordt versterkt door de heerlijk zoete, maar gassy geur van deze bijzondere strain. Deze is te danken aan een complex terpenenprofiel, ontstaan uit een kruising van Gelato met Zkittlez. Hierdoor heeft deze wietsoort een heerlijke zoetzure Z-terp smaak, die wordt afgerond door de romige gassiness van Gelato. Een combinatie die zo goed smaakt, dat menig kenner in het afgelopen jaar de BOLO in z’n top-5 strains zette.

Effect BOLO Runtz

Door de enorm hoge terpenenconcentratie in de strain smaakt deze niet alleen fantastisch; maar kun je ook rekenen op een langdurig en goed merkbaar effect. De Z-invloeden stijgen vrijwel direct naar je hoofd, waarna je lang kunt genieten van een bijna psychedelische ervaring. Ondersteund door een THC-gehalte van maar liefst 26-28%.

De laatste goede BOLO?!

Kort gezegd is deze flower een van de hoogst haalbare kwaliteit. Al is dat misschien wel voor het laatst… Aangezien de breeder (en grower) van deze strain sinds een corporate overname niet meer met Candy Paint samenwerkt. Zelf geeft hij dan ook aan op Instagram dat de ‘Chads’ die in het bedrijf zijn gestapt, nooit de kwaliteit zullen behalen die hij haalde. Dit zou dus zomaar eens de laatste écht goede batch van BOLO Runtz kunnen zijn!

📲DEEL JOUW FEEDBACK & help mijn content te verbeteren 😶‍🌫️💚

ℹ️ De informatie in deze post is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Wij verkopen geen van de getoonde items en tolereren geen verzoeken hiernaar🚫

Leave a Reply