Skip to main content

Blue Zkittlez van Coffeeshop De Loods in Amersfoort is een heel verrassende kruising tussen Blue Diamond en Zkittlez🍬. De frisse geur en het voorkomen van deze stevige, felgekleurde toppen maakt dat het effect vaak wordt onderschat. Al merkten wij bij deze Strain Review op The High Cloud al snel dat je voor deze soort beter even kunt gaan zitten:

Blue Zkittlez Strain Review 

Blue Zkittlez van Coffeeshop de Loods in Amersfoort is een wietsoort van ‘Dying Breed Seeds’. Een evenwichtige combinatie tussen de welbekende en super-populaire Zkittlez🍬; gekruist met de potente Blue Diamond💎. Deze kruising zorgt voor een sterk bloemachtig aroma met citrusinvloeden, die in eerste instantie aan Sativa doen denken. Maar met een lichte gassy ondertoon die de indica-invloeden verraad.

Hierdoor krijgen de stevige, felgekleurde toppen een aantrekkelijk aroma😋. Dat in combinatie met de mooie structuur van deze buds maakt de soort in z’n algemeen een bestseller in de coffeeshop. Overigens hoeft al dit lekkers geen rib uit je lijf te kosten. Aangezien dit soortje bij De Loods al op het menu staat voor rond de €12,50🤑!

blue zkittlez strain review
Blue Zkittlez van De Loods heeft een heel fijne prijs-/kwaliteitsverhouding!

Al met al heeft deze batch daarom een heel fijne prijs-/kwaliteitsverhouding. Een perfecte strain voor de roker die van exotische soorten houdt maar daar niet de hoofdprijs voor kan (of wil) neertellen💸.

Effect Blue Zkittlez

Door de bloemachtige frisheid en citrusterpenen, verwacht menig consument een licht en Sativa-achtig effect van Blue Zkittlez🤩. Al worden in de praktijk zelfs ervaren rokers uit hun sokken geblazen door de potentie van deze indica-dominante soort🤤. Die in hogere doseringen een flink couch-lock effect veroorzaakt! Bij lage doseringen dus prima om in de middag het randje van de stress van de dag af te halen. Maar bij hogere doseringen genoeg om je te trakteren op een retourtje naar dromenland😴. 

Coffeeshop De Loods in Amersfoort 

Coffeeshop De Loods in Amersfoort bestaat al een tijdje, maar is kortgeleden begonnen aan een re-branding. De grote shop ligt op een industrieterrein en had ook een erg industriële look. Nu wordt de winkel echter volledig verbouwd (🏚->🏠) voor een sjieke, high-class uitstraling die past bij Amsterdam Genetics. Het luxe Amsterdamse cannabis lifestyle-brand waar De Loods sinds enkele maanden aan verbonden is❌❌❌.

📲DEEL JOUW FEEDBACK & help mijn content te verbeteren 😶‍🌫️💚

ℹ️ De informatie in deze post is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden. Wij verkopen geen van de getoonde items en tolereren geen verzoeken hiernaar 🚫