Skip to main content

Hier is-ie dan! The High Cloud podcast waarin Uncle Kush een inkijkje geeft in de Nederlandse cannabisindustrie. Aan de hand van verhalen van de nieuwkomers en veteranen in de wereld van wiet. Samen met vrienden en ondernemers uit de branche rookt hij de meest exotische strains en extracten van dit moment. Terwijl ze praten over alles wat met cannabis te maken heeft. Vanaf NU ONLINE op alle kanalen!

The High Cloud Podcast

Net zoals de wietplant zelf begon ook de THC Podcast met een zaadje. Een klein ideetje in het hoofd van Uncle Kush, dat langzaam wortels kreeg en uitbloeide tot een volwassen concept. Want waar de The High Cloud eigenlijk begon als een hobby-project met één aflevering. Wordt er nu met drie man sterk gebouwd aan een heus merk; en een serieuze serie met maar liefst 6 afleveringen in het eerste seizoen.

Seizoen 1 van de THC-podcast

The High Cloud seizoen 1 is een volledig Nederlandse podcast-serie over de cannabisindustrie. Gemaakt door en voor mensen met een bovengemiddelde interesse in cannabis. Uncle Kush praat met coffeeshophouders en andere ondernemers uit de branche – van veteranen tot aan nieuwkomers, die de cannabisscène proberen te verjongen. Dit allemaal onder het genot van de meest exclusieve en gewilde wiet en hash van het moment. Om vervolgens alles te bespreken dat met cannabis te maken heeft.

Aflevering 1 NU online op alle kanalen

In de eerste aflevering van The High Cloud podcast spreekt Uncle Kush met ondernemer Jack Giman en beursveteraan Tom Brouwer. Jack en Tom werken al lang in de industrie en reisden zo’n beetje de hele wereld over voor cannabisbeurzen.

Vandaar dat met hen onder meer gesproken wordt over: het jonko scoren in China en vluchten voor de politie in Chili, wiet roken met en zonder tabak en bespoten wiet in coffeeshops. Terwijl ze genieten van de meest exotische Cali-strains, geselecteerd door Coffeeshop Family First uit Amsterdam.

De tafel stond vol met een exotische cannabis selectie van Family First in Amsterdam

Dit alles voltrekt zich in het supervette smokers-kantoor van CNNBS.nl. Dit bedrijf stond aan het begin van Uncle Kush’s cannabiscarrière, wat het extra mooi maakt dat de eerste aflevering van deze podcast-serie híer wordt opgenomen.

Check The High Cloud Podcast S01E01 nu op YouTube, Spotify, WeedTube of een van de andere podcast-kanalen.

Leave a Reply