Skip to main content

Kom met Uncle Kush naar Coffeeshop Green Place in Amsterdam voor The High Cloud Podcast SPECIAL met Drew Gilchrist: de nr. 1 C4nna content creator uit het Verenigd Koninkrijk. Hij reist de wereld rond om de beste buds te vinden voor zijn kanaal ‘DrewIsSharing’ en werd zelfs aangeworven om wiet te QC’en voor medische bedrijven! Hoe is hij in de industrie terechtgekomen en hoe is het om zo’n impact op de gemeenschap te hebben?

DREW GILCHRIST (DrewIsSharing)

Drew Gilchrist maakt al sinds zijn 12e content op YouTube. Maar zijn doorbraak kwam pas echt toen hij in een later stadium begon met het maken van cannabis gerelateerde content. Tegenwoordig heeft hij een enorme impact met meer dan 20 miljoen maandelijkse views op zijn YouTube-kanaal: DrewIsSharing. Daarnaast doet hij nu ook QC voor medische cannabisbedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Dus reist hij de wereld rond om de beste toppen te vinden voor zowel zijn content als de Britse medische markt. In Amsterdam hoeft hij echter niet ver te reizen, want Green Place op de Klovernierburgwal 4 voorziet in Drew’s behoefte aan de gekste Cali! Gelukkig waren ze zo vriendelijk om ons te ontvangen en deze speciale podcast voor jullie mogelijk te maken!

THC Podcast Special met DREW

Hoe is het om zo’n impact en enorme aanhang te hebben? Wat was zijn vreemdste ontmoeting met een fan en wat zijn zijn favorieten op het gebied van cannabis? Leer dat en meer in The High Cloud Podcast Special met Uncle Kush en Drew Gilchrist!

KLIK HIER OM TE KIJKEN:

Leave a Reply