Skip to main content

Wie is nu eigenlijk die Uncle Kush van The High Cloud podcast? Wij kregen regelmatig vraag naar het verhaal van de man achter dit alles. Daarom in deze speciale aflevering van de podcast serie geen tafel vol gasten, maar een openhartig gesprek met de host zelf. Met dank aan de vele leuke vragen van jullie, onze fijne volgers!

Q&A met Uncle Kush

Op veler verzoek doet Uncle Kush in de vierde aflevering van The High Cloud Podcast een boekje open over zichzelf. In deze episode dus geen andere gasten, maar het verhaal van de host in de vorm van een Q&A. Volgers van The High Cloud konden hiervoor eerder via instagram leuke vragen stellen die nu worden behandeld.

Daarom ontdekken wij in deze episode hoe Uncle Kush in de cannabis-industrie beland is, hoe dat verder is gelopen en zijn voorkeuren op het gebied van wiet. We horen alles van anekdotes over zijn eerste joint tot aan zijn toekomstvisie over kweken. Kortom, we nemen een kijkje in het warrige brein van onze Ome Kush in deze speciale aflevering van The High Cloud podcast.

Alles over wiet

Uiteraard hebben we het ook over allerlei wiet-gerelateerde zaken. Zo hebben we het bijvoorbeeld over hoe je fijn pure wiet kunt roken. Maar ook over terpenen en je wiet goed bewaren; beter zien in het donker dankzij cannabis en veel meer! Join ons voor deze speciale aflevering van The High Cloud podcast met Uncle Kush op Spotify, YouTube of een van de andere podcast-kanalen.

Deze aflevering werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors: CNNBS.nl, ZALIG.co, Mascotte en Stichting Suver Nuver.

The High Cloud Podcast Uncle Kush s01e04

VOLG EN ABONNEER:

Leave a Reply