Skip to main content

QUE PASA?! Uncle Kush van The High Cloud is op één van de grootste wietbeurzen in Europa: Spannabis in Barcelona. Dit keer met de missie om 3 Seedstockers-zaden te laten opbloeien tot een dikke prijs. Om weg te geven aan een gelukkige bezoeker van de beurs. Zo hosselt onze Oompie zich letterlijk een weg door de stands – en iedereen die meedoet wordt geblessed met ‘salud’ in de vorm Mascotte’s Active Filters. Mooie spullen weggeven, daar wordt iedereen toch Feliz van?

Hosselen op Spannabis

Dit jaar was Uncle Kush met een missie op de beurs te vinden. Gewapend met zaadjes van Seedstockers hosselt Oompie zich een weg door de stands. Met als doel de zaden te laten ‘opbloeien’ en ruilen tot iets MEGA’s om weg te geven aan een bezoeker. Dat begint wat moeizaam… Maar als de dag vordert en Uncle Kush bij bekenden in de stand komt bietsen gaat het ineens hard. Want voor-ie het weet is het pakje zaden meer dan 1600€ waard. En geven wij een PUFFCO PEAK PRO weg aan een gelukkige bezoeker! Check de video hieronder:

thc goes spannabis uncle kush barcelona the high cloud

Grootste wietbeurzen van Europa

Spannabis in Barcelona is net als Mary Jane in Berlijn één van de grootste wietbeurzen van Europa. Op deze events komen bedrijven vanuit de hele wereld om zaken te doen. Maar ook om nieuwe producten te spotten en contacten op te doen. Het is voor ondernemers en professionals een walhalla omdat iedereen die je wilt spreken, daar waarschijnlijk is.

Maar ook consumenten kunnen hun lol niet op, met de vele gratis goodies en dikke gadgets op de beurs. En, niet te vergeten, de laagdrempeligheid waarmee je de grootheden in deze industrie kunt leren kennen. Je loopt namelijk zo op Arjan van de Greenhouse af, of Fidel van de Hashholes; om maar wat te noemen. Dus ook als je van plan bent iets meer te doen in de cannabis-industrie. Is een beurs als Spannabis de uitgelezen mogelijkheid om je netwerk te vergroten en ideeën te pitchen.

Onze video in Berlijn nog niet gezien? Check die dan hieronder:

mary jane berlin the high cloud

Leave a Reply